Grooming Time..

Salam Readers,

Hari ni admin nak kenalkan si Cici ni, tuan si Cici ni bagitau yang anaknye ni memang susah giler kalau ngan orang lain, nak pegang pun tak boleh! Alamak…kalau macam ni macamana la admin nk Groomkan si Cici ni.Hmmm..

Lepas je Dady si Cici ni balik, apa yang admin buat adalah biarkan dulu si Cici ni dalam cage..bio die hidu-hidu dulu bauan cage tu kasi rasi ngn die.Biokan die kuis-kuis tangan ngan jiran sebelah cage.Ada la dalam 1 hour macam tu admin biarkan die…

Okey, sesi Grooming pun bermula….

Alhamdulillah..si Cici ni takdelah garang sangat, admin belai-belai sambil mandikan die nampak agak releks je..mengiau tu biasala kucing memang bising tang mulut je la..hahaha.Lepas siap mandi keringkan dengan Hair dryer sambil borak-borak kosong ngan die.Bila nampak dah makin tenang dan sangat okey teruskan grooming si Cici ni dan gambar diatas adalah hasilnya…bulu yang melekat-lekat dah kembang like sado!

Ada yang berminat untuk join grooming dengan kami boleh la buat tempahan sekarang, harga masih lagi RM19 sepanjang bulan Ogos 2016 sahaja.

Basic Grooming – RM19

Fungus – RM5

Flea & Ticks – RM5

Urusniaga : 10.30am – 11.00pm Setiap hari (Tutup jika ada urusan)

Call / Wssap : 019 259 7885

IMG_2183

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s