Tombi & Rimau

img_25111

Sempena cuti Hari Raya Haji ritu Tombi ngan Rimau kena duk hotel, sebabnya papa ngan mama nak balik kampong.So, dengan tanpa kerelaan Tombi ngan Rimau terpaksa la duk hotel momy ni..tapi best kat sini  ramai kawan-kawan.Semuanya ‘mengiow’ macam kitaorang jugak…hahahaha

7 hari kitaorang kat sini, semalam kitaorang dah balik..momy siap mandikan kitaorang lagi, papa nak kitaorang Wangi-Wangi time papa amik nanti.Jadi momy pun mandikan kitaorang sempat jugak la main ngan buih-buih sabun.

Kawan-kawan boleh la time cuti nanti cakap ngan mak ayah korang check in kat Hotel momy ni..best! boleh call atau wssap momy untuk pertanyaan >> 0192597885

Advertisements

Putih dah mandi

Alhamdulillah rezeki hari ini…

Grooming si Putih, manja sangat-sangat.Putih datang dari Kg Kempadang, Kuantan untuk mandi kedai momy.Si Putih first time hantar Grooming, agak payah jugak nak mandikan die ni, bising hahaha..maklumlah tak pernah kena mandi.

Ada yang berminat untuk join grooming dengan kami boleh la buat tempahan sekarang, harga masih lagi RM25  sahaja.

Basic Grooming – RM25

Fungus – RM5

Flea & Ticks – RM5

Urusniaga : 10.30am – 11.00pm Setiap hari (Tutup jika ada urusan)

Call / Wssap : 019 259 7885

 

Hitam Putih Check In Hotel

IMG_2484

Hai semua, Hitam ngan Putih dah start check in hotel..mama ngan papa cakap kiteorang kena duk hotel 5 hari sebab mama ngan papa nak g holidayyyyyyyy….tak aci la tak bawak kami sekali..Oppsss lupe la, hitam takleh ikut sebab hitam dah beranak, anak hitam ada tujuh ekor semuanya jadi putih kena temankan sihitam la…sedihhhh takleh jalan!

Meh la kawan-kawan semua duk kat Hotel ni, tak lama lagi dah nak sambut raya..check in kat hotel ni selesa leh kite kenal-kenal sesame kucing…hihihi

Kalau acik-acik semua nak hantar anak-anak kat sini boleh call/wssap no ni ye…0192597885, tempah hotel ni dua hari sebelom tau takut nanti ‘fullhouse’…

 

Welcome to Deli Delight

Hai Readers,

Kali ni saya nak bercerita skit tentang tempat makan yang diberi nama Deli Delight ni.Ianya terletak dalam Megamall Kuantan, dulu shooping mall ni kira paling ‘Top’ la kat Kuantan ni..

Okey berbalik pada topik asal, hampir tujuh tahun saya duduk di Balok,Kuantan tapi hanya dua,tiga kali je makan kat sini.Last makan time ‘meeting’ hari tu.Tapi apa yang best kat sini korang kena try mee kari die..meletop! Harganya jauh lebih murah kalau dibandingkan dengan Oldtown..hahaha

Kepada korang yang tak pernah cuba makan kat sini boleh la try..