Welcome to Deli Delight

Hai Readers,

Kali ni saya nak bercerita skit tentang tempat makan yang diberi nama Deli Delight ni.Ianya terletak dalam Megamall Kuantan, dulu shooping mall ni kira paling ‘Top’ la kat Kuantan ni..

Okey berbalik pada topik asal, hampir tujuh tahun saya duduk di Balok,Kuantan tapi hanya dua,tiga kali je makan kat sini.Last makan time ‘meeting’ hari tu.Tapi apa yang best kat sini korang kena try mee kari die..meletop! Harganya jauh lebih murah kalau dibandingkan dengan Oldtown..hahaha

Kepada korang yang tak pernah cuba makan kat sini boleh la try..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s