Tombi & Rimau

img_25111

Sempena cuti Hari Raya Haji ritu Tombi ngan Rimau kena duk hotel, sebabnya papa ngan mama nak balik kampong.So, dengan tanpa kerelaan Tombi ngan Rimau terpaksa la duk hotel momy ni..tapi best kat sini  ramai kawan-kawan.Semuanya ‘mengiow’ macam kitaorang jugak…hahahaha

7 hari kitaorang kat sini, semalam kitaorang dah balik..momy siap mandikan kitaorang lagi, papa nak kitaorang Wangi-Wangi time papa amik nanti.Jadi momy pun mandikan kitaorang sempat jugak la main ngan buih-buih sabun.

Kawan-kawan boleh la time cuti nanti cakap ngan mak ayah korang check in kat Hotel momy ni..best! boleh call atau wssap momy untuk pertanyaan >> 0192597885

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s