Tombi & Rimau

img_25111

Sempena cuti Hari Raya Haji ritu Tombi ngan Rimau kena duk hotel, sebabnya papa ngan mama nak balik kampong.So, dengan tanpa kerelaan Tombi ngan Rimau terpaksa la duk hotel momy ni..tapi best kat sini  ramai kawan-kawan.Semuanya ‘mengiow’ macam kitaorang jugak…hahahaha

7 hari kitaorang kat sini, semalam kitaorang dah balik..momy siap mandikan kitaorang lagi, papa nak kitaorang Wangi-Wangi time papa amik nanti.Jadi momy pun mandikan kitaorang sempat jugak la main ngan buih-buih sabun.

Kawan-kawan boleh la time cuti nanti cakap ngan mak ayah korang check in kat Hotel momy ni..best! boleh call atau wssap momy untuk pertanyaan >> 0192597885

Hitam Putih Check In Hotel

IMG_2484

Hai semua, Hitam ngan Putih dah start check in hotel..mama ngan papa cakap kiteorang kena duk hotel 5 hari sebab mama ngan papa nak g holidayyyyyyyy….tak aci la tak bawak kami sekali..Oppsss lupe la, hitam takleh ikut sebab hitam dah beranak, anak hitam ada tujuh ekor semuanya jadi putih kena temankan sihitam la…sedihhhh takleh jalan!

Meh la kawan-kawan semua duk kat Hotel ni, tak lama lagi dah nak sambut raya..check in kat hotel ni selesa leh kite kenal-kenal sesame kucing…hihihi

Kalau acik-acik semua nak hantar anak-anak kat sini boleh call/wssap no ni ye…0192597885, tempah hotel ni dua hari sebelom tau takut nanti ‘fullhouse’…

 

Boarding (Cat&Small Pet)

Kami menyediakan Servis Boarding untuk memudahkan para pelanggan kami bercuti tanpa perlu memikirkan ‘tempat tinggal’ kucing kesayangan mereka.Seperti gambar diatas, salah seorang dari customer kami telah pun menggunakan perkhidmatan boarding di Jr Pet House.Ini merupakan kali ke3 si Garfield yang comel ni menginap di Hotel kami.

Boarding Rate (RM) :

RM12 / Day – Food & Litter

RM11 / Day – Either Food Or Litter

RM10 / Day – Without Food & Litter

Untuk memudahkan para pelanggan, kami juga menyediakan perkhidmatan ‘Amik Dan Hantar’ dari rumah ke rumah.Caj yang dikenakan RM10-RM20 mengikut kawasan sekitar Kuantan Sahaja.

Urusniaga : 10.30am – 11.00pm Setiap Hari (Tutup kecuali ada urusan penting)

Call / Wssap : 019 259 7885

IMG_2264